GRADOVI EVROPE – Novogodišnji praznici 2020.

Novogodišnji praznici 2020.

Ako volite Novu godinu, vreme praznika, iznenađenja, poklona, vatrometa, provoda, opuštanja, druženja, onda volite i dobra putovanja. Kraj decembra je svakako period koji većina ljudi širom sveta koristi da negde otputuje. U periodu novogodišnjih praznika, svaka metropola, ali i mali romantični gradovi blistaju punim sjajem.

Odlučite se odmah za neko od putovanja po evropi i posetite evropske metropole i gradove u najčarobnijem trenutnku. Novogodišnja putovanja vam dozvoljavaju da u prvim minutima Nove godine budete u nekom od najlepših evropskih gradova. Proverite da li Pariz novogodišnja dekoracija čini izuzetnim, da li je Prag bajkovit pod snegom, gde je najbolji vatromet u Berlinu, vozite se Amerikanosom u Lisabonu. Za doček Nove 2020.-te godine i novogodišnje praznike odabrali smo za Vas veliki broj putovanja – Beč, Prag, Budimpešta, Istanbul, Venecija, Milano, Rim, Pariz.

Za informacije o ponudi agencija čiji smo subagenti pratite sledeće linkove ili se obratite lično u agenciji „NEPTUN TOURS“

ARGUS TOURS

TRAVELLINO

VIVA TRAVEL

TRAVELLAND

FANTAST TOURIST

CALYPSO TOURS

PLANA TOURS

OKTOPOD

KOMPAS

MONTESOL

AQUA TRAVEL