Lido di Jesolo i Trst sa fakultativnom posetom Veneciji, Veroni i Padovi

Spojite lepo i korisno – obiđite i provedite lepe trenutke u romantičnoj Veneciji i “šopingujte“ kao nekada kada se išlo u Trst da se kupi najbolja garderoba i popije italijanski espesso…

Program putovanja:

1.dan BEOGRAD…            

Predviđeno vreme polaska autobusom iz Beograda (parking kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ – bivši 25.Maj na Dorćolu) u 22:00h (osim prazničnih polazaka koji su u 20h). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora …

2.dan…TRST – PALMANOVA – LIDO DI JESOLO / BRUGNERA / CONEGLIANO / MONASTIER

…dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Oko podne odlazak u veliki trgovački centar Palmanaova Outlet Village. Popodne dolazak u Lido di Jesolo ili Brugneru – Conegliano, smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje

3.dan LIDO DI JESOLO / BRUGNERA / CONEGLIANO – PADOVA – VERONA – LIDO DI JESOLO / BRUGNERA / CONEGLIANO / MONASTIER

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Padove i Verone. Obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska Padove, obilazak Verone: Amfiteatar „Arena“, Trg Bra, Julijina kuća… U poslepodnevnim časovima povratak u Lido di Jesolo ili Brugneru – Conegliano. Noćenje.

4.dan LIDO DI JESOLO / BRUGNERA / CONEGLIANO / MONASTIER – VENECIJA … BEOGRAD 

Doručak. Posle doručka napuštanje hotela i odlazak (fakultativno) u Veneciju. Vožnja autobusom iz luke Punta Sabbioni ili Tronchetto, vožnja brodom – vaporetom do Trga Sv. Marka u Veneciji. Razgledanje Venecije uz pratnju vodiča: Venecija nekada srednjovekovna aristokratska (Mletačka) Republika, danas je jedan od najprivlačnijih turističkih gradova u Evropi. Grad izgrađen na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Razgledanje Duždeve palate i cr. Sv. Marka na veličanstvenom renesansnom trgu Sv. Marka, šetnja uskim trgovackim ulicama ispresecanim kanalima do cuvenog mosta Rialto, mogucnost vožnje gondolom po kanalu. Slobodno vreme. Kasno popodne povratak brodom u Punta Sabbione i nastavak putovanja autobusom prema Beogradu… Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora…

5.dan BEOGRAD

dolazak u Beograd u ponedeljak u prepodnevnim časovima i iskrcavanje na mesto polaska. (Kraj usluga)

 

TERMIN CENA PO OSOBI
08.11.2019.-12.11.2019. 69€

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
  • Smeštaj u mestu Lido di Jesolo ili okolini, u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
  • usluge licenciranog pratioca grupe
  • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • obavezno međunarodno putno zdrastveno osiguranje, 310 din (od 0 do 18 godina starosti); 620 din. (od 18 do 70 godina starosti) i 1250 din. (od 70 do 82 godine starosti)..
  • Brodsku kartu Punta Sabbione – Venecija – Punta Sabbione – 25 € odrasli, 20 € deca do 12 godina, plaća se vodiču.
  • Fakultativni odlazak u Padovu i Veronu – 25 € odrasli, 20 € deca do 12 godina, plaća se vodiču. (MINIMALNI BROJ PUTNIKA 30)

DOPLATE:

  • Doplata za 1/1 sobu je 40 €

OPIS I LOKACIJA HOTELA (smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):

Hotel CA BRUGNERA 4* – Brugnera, oblast Brugnera Via Villa Varda, 4 – 33070 Brugnera, Italija http://www.cabrugnera.com/
Hotel se nalazi u mirnoj oblasti na granici oblasti Veneto i Friuli. Hotel je udaljen oko 75 km od luke Punto Sabioni. Sve sobe poseduju toalet (T/WC), TV, klima uredjaj radio i mini-bar.Hotel u svom sastavu ima jos i recepciju, bar, 2 bazena, restoran, parking.Dorucak se sluzi na bazi svedskog stola.

Park Hotel Villa Fiorita Monastier 4* – Monastier, Treviso
Giovanni XXIII 1, 31050 Monastier di Treviso, Italija
http://www.parkhotelvillafiorita.it/en/
Hotel Park se nalazi u Monastijer di Trevizu, na 20 km od Aerodroma Trevizo i 42 km od Venecije. Park hotel i vila Fiorita sastoji se od vile iz 19. veka i moderne zgrade, koje su povezane pokrivenim, providnim prolazom. Smeštajni objekat je udaljen 10 km od Treviza i okružen velikim parkom sa bazenom.
Sve elegantno nameštene sobe uključuju besplatan bežični internet, klima-uređaj i mini-bar. Gostima je takođe na raspolaganju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.
Hotel u svom sastavu poseduje još i recepciju, restoran, bazen, fitnes, dvorište sa baštom, stoni tenis, parking. Doručak je kontinentalni.

HOTEL ANNY 3*, www.hotelanny.com
Smešten na svega 30 metara od peščane plaže u Lido di Jesolu. Sve sobe poseduju flat tv, klimatizovane su, imaju toalet (tuš / wc, fen za kosu i toaletni pribor). Hotel u svom sastavu poseduje i restoran, recepciju, besplatan privatan parking, dečiju igraonicu i svoj deo peščane plaže. Doručak je kontinentalni set meni.

HOTEL COLORADO 3*, http://www.coloradojesolo.com/
Smešten 50 metara od obale u Lido di JeSolu. Sobe sadrže:  balkon i TV sa satelitskim kanalima, sopstveno kupatilo sa tušem.

HOTEL MAJESTIC 4*, http://www.majestic-hotel.it/index.html
Smešten na sopstvenoj plaži u Lido di Jesolu. U ponudi ima besplatan privatni parking i klimatizovane sobe. Sobe sadrže: bežični internet, kupatilo, fen, mini bar, sef, SAT TV.

HOTEL Alla Rotonda 3* – Lido di Jesolo, www.hotelallarotonda.it

Hotel se nalazi u zapadnom delu Lido di Jesola, na oko 100 metara od mora. U okviru hotela se nalaze restoran, bar i privatan parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), televizor, telefon, klima uređaj, balkon i sef (dodatno se doplaćuje na licu mesta). Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL Jalisco 3* – Lido di Jesolo, www.hoteljalisco.it

Nalazi se oko 250 metara od plaže. Hotel poseduje restoran, lift, TV salu, terasu, parking, privatnu plažu, bazen. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), TV SAT, telefon, internet, klimu, balkon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate.
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 30% vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM:

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

Organizator putovanja: Travelland doo, licenca broj OTP 204/2010, izdao APR, Registar turizma, 10.02.2010. godine.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Travelland.