Milano Dan Državnosti 2020

Milano Dan Državnosti 2020
PAKET ARANŽMANI (2 noćenja + prevoz) 85€

MILANO je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Pored toga što ga mnogi smatraju modnom prestonicom i centrom glamura i fudbala, Milano pruža i mnoštvo istorijskog sadržaja, ulice okićene katedralama sa prelepom arhitekturom, brojne muzeje, parkove prirode i nazaboravnu zabavu u kasnim satima. Kao modni centar privlačan je za kupovinu – tu su svoje luksuzne radnje smestili Armani, Versaće, Prada, Guči, Dolče&Gabana i brojni drugi, svetski poznati dizajneri. Grad je, takođe, i svetska prestonica nameštaja i kućnih potrepština.

Posetite Milano i uživajte u prelepim trgovima, živopisnim restoranima ili u ispijanju vrhunske espreso kafe, u nekom malom kafiću u italijanskom stilu.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD

Predviđeno vreme polaska autobusom iz Beograda (parking kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ – bivši 25.Maj na Dorćolu) u 16:00h (osim prazničnih koji su u 15h). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora …

2. dan MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERRAVALLE – MILANO

Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove,  glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca,Trg Vittoria, park Verdi, kuća Kristofera Kolumba… slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara –outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu… Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan MILANO – JEZERO KOMO

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji …Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru. U ranim popodnevnim časovima povratak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima i iskrcavanje na mesto polaska. Kraj usluge.

 

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI:

TERMIN SPECIJALNA PONUDA
13.02.-17.02.2020. 85

DOPLATE:

 • Doplata za 1/1 sobu je 40€

 CENA  ARANŽMANA  OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
 • Smeštaj u Milanu, u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
 • Usluge licenciranog pratioca grupe,
 • Obilzak prema programu- Milano,
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

 

CENA  ARANŽMANA  NE OBUHVATA:

 • obavezno međunarodno putno zdrastveno osiguranje,
 •  obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3 * – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * i 5* – 5 € po noćenju / po osobi
 • Fakultativne obilaske:
 • Đenova i outlet Seravalle – 35 €
 • Jezero Komo – 20 €
 • Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€

Za sve dodatne informacije u vezi ove ponude stojimo vam na raspolaganju u agenciji „NEPTUN TOURS“. 

Organizator putovanja je Turistička agencija „TRAVELLAND“, Licenca OTP 204/2010 izdata 10.02.2010. godine.