Prvomajski praznici Terme Čatež

PRVOMAJSKI PRAZNICI – Terme Čatež
Termin 30.04.-03.05.2019.
Paket aranžmani (2 polupansiona+prevoz) 139€

Najveće prirodno lečilište u Sloveniji i nalaze se između reke Save i reke Krke na samoj granici Hrvatske i Slovenije, od Beograda su udaljene oko 430 km . Termalni kompleks čine vodena letnja rivijera i vodena zimska rivijera koju čine dečiji bazeni, divlja reka i tobogan, bazen sa veštačkim talasima, bazeni nepravilnog oblika sa masažnim ležištima, whirlpoolima, slapovima i brzom vodenom strujom. Stablo doživljaja sa zvučnim i vodenim efektima grmljavine i kiše, dočaravaju pravu tropsku oluju. Ako vam nedostaju plavo nebo i sunce, možete zaplivati kroz prolaz u spoljni bazen sa  vodenom pečurkom ili se bućnuti u njega s tobogana. Sauna park sa 8 različitih sauna, 3 solarijuma, nekoliko bazenčića za osveženje, restorani, zdravstveni centar i centar za negu lepote, učiniće Vaš boravak kompletnim .

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN putovanja (30.04.utorak) : BEOGRAD – MARIBOR

Sastanak grupe u 22.15h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predvidjeno vreme polaska u 23.00h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (01.05.sreda): MARIBOR-TERME ČATEŽ

Dolazak u Maribor u prepodnevnim satima i odlazak na informativno pešačko razgledanje grada : Glavni trg, Gradska kuća, Katedrala, Gradski trg, Florijanov spomenik, Trg Slobode, Spomenik NOB-u. Slobodno vreme do polaska za Čatež. Smeštaj u hotel (posle 14 h prema hotelskim pravilima). Ostatak dana slobodan za uživanje u atrakcijama zimske termalne rivijere. Večera. Noćenje.

3.DAN (02.05.četvrtak) TERME ČATEŽ –LJUBLJANA–TERME ČATEŽ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u vodenim atrakcijama termi Čatež , a mi vam preporučujemo odlazak na fakultativni izlet do Ljubljane. Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada: Prešernov trg,Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet… i kraće slobodno vreme za individualna razgledanja, a mi Vam preporučujemo fakultativno posetu TC BTC CITY www.btc-city.com. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča predviđen povratak za Čatež. Ostatak dana slobodan za uživanje u atrakcijama zimske termalne rivijere. Večera. Noćenje.

4.DAN (03.05.petak) TERME ČATEŽ – DVORAC RAJHENBURG -TERME ČATEŽ – BEOGRAD

DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vreme za uživanje u zimskoj termalnoj rivijeri , a mi Vam preporučujemo odlazak na fakultativni izlet poseta dvorcu Rajhenburg iz 12 veka. Povratak u Čatež po ostatak grupe i prdvidjen polazak za Srbiju oko 17.00 h. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko ponoći ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

SMEŠTAJ USLUGA CENA PO OSOBI
Hotel ČATEŽ 3* polupansion
139€
 • Uključeno u cenu:
  • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu
  • 2 polupansiona (doručak i večera – švedski sto – samoposluživanje) u hotelu Čatež 3* u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
  • usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana
  • kupanje u bazenu hotela Čatež
  • jedan ulaz dnevno u zimsku termalnu rivijeru.

 

 • Nije uključeno u cenu:
  • Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,
  • obaveznu boravišnu taksu i prijavu, koja iznosi 6,5 € ukupno za 2 noci po osobi i plaća se na recepciji hotela
  • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor
  • individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.

 

Za sve dodatne informacije u vezi ove ponude stojimo vam na raspolaganju u agenciji „NEPTUN TOURS“.

Za ovu ponudu važe Opšti uslovi putovanja organizatora „ARGUS TOURS“ Beograd, OTP1/2010.