ASPROVALTA leto 2020

Letovalište Asprovalta je kombinacija svega što može interesovati svakog posetioca: zlatna plaža, kristalno čisto more, planina Kerdilia, jezero, bogato zelenilo, magičan pogled i mnoga arheoloska i istorijska nalazišta. Asprovalta pripada opštini Dimos Volvis i oblasti Soluna. Asprovalta je poznata Grčka letnja destinacija. Asprovalta je od Soluna udaljena oko 70 km, na putu za Kavalu, a blizina Svete Gore čini je još atraktivnijom i popularnijom. Plaža popularnog letovališta Asprovalta veoma je prostrana, duga je oko 3 km, a široka oko 200 m. Teško je reći gde je tačna granica između nje i plaža koje se na nju nastavljaju.

Letovanje na Asprovalti zadovoljava sve ukuse i potrebe svih kategorija putnika. Dobra je i za porodice sa decom i za one koji vole mirniji odmor, jer je prostrana i na njoj nikada nije prevelika gužva, posebno u delovima koji nisu kod barova i u samom centru mestu. Letovanje na Asprovalti vole i mladi zbog kafića iz kojih se preko dana čuje laganija muzika, a koji tokom večeri i noći postaju klubovi i diskoteke na otvorenom.

Za detaljnije informacije pratite sledeće linkove agencija čiji smo subagenti ili se obratite lično u agenciji „NEPTUN TOURS“.

POLASCI IZ VALJEVA:

BARCINO TOURS

HELLENA TRAVEL

CLOCK TRAVEL

AMOS TRAVEL – vila STELA

AMOS TRAVEL – vila ILION LUXURY

AMOS TRAVEL – vila DINA

 

POLASCI IZ BEOGRADA:

TRIM TRAVEL

VIVA TRAVEL

TIM TRAVEL

SABRA

MOJ SVET

FENIKS TOURS

TURIST TRADE

EUROTURS

OKTOPOD

ATLANTIC

PLANA TOURS

HEDONIC TRAVEL

ELNOS TOURS

DUNAV TURS

SOLE AZUR