MALTA 2018

Malta je destinacija za one koji na odmoru vole kombinovati sunčanje i kupanje sa obilaskom kulturno-istorijskih lokaliteta. Iako ne spada u red destinacija koje su preterano popularne među našim turistima, ova država ima mnogo toga za ponuditi. Čine je tri naseljena ostrva: Malta, Gozo i Comino, i veći broj malih nenaseljenih ostrva.

Najlepše plaže su Rajski zaliv koja se nalazi blizu mesta odakle kreću trajekti za ostrvo Gozo, a najpopularnije peščane plaže, nalaze se na severu Malte, 15 minuta vožnje od mesta Bugibe. To su Meliha i Zlatni zaliv.

Najatraktivniji izleti su ostrva Gozo i Komino. To su plave lagune su stvorene za surfovanje, ronjenje ili romantične šetnje. Do ovih ostrva tokom celog leta voze brodići, stiže se za dvadesetak minuta. Na Malti se nalazi i Zabavni park Mediteraneo. Ovde možete da uživate u predstavama koje izvode delfini i morski lavovi, a možete i da fotografišete egzotične ptice. Park se nalazi severno od Sv Džuliansa kod Belih stena.

Za detaljnije informacije pratite sledeće linkove agencija čiji smo subagenti ili se obratite lično u agenciji „NEPTUN TOURS“.

ODEON

FILIP TRAVEL

EUROJET

BIG BLUE

1A TRAVEL

OLYMPIC TRAVEL