PARALIA leto 2020

PARALIA – Sa idealnom lokacijom u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora predstavlja jedno od omiljenih letovališta naših turista. Udaljenost oko 680km od Beograda, 7 km od mesta Katerini, blizina Soluna i drugih kulturno istorijskih znamenitosti, još jedan je faktor koji ovu destinaciju čini tako privlačnom. Peščana plaža koja se pruža duž celog mesta pruža mogućnost za uživanje u toplom Egejskom moru ili za bavljenje mnogim sportovima na vodi. Za ljubitelje kupovine tu je mnoštvo prodavnica suvenira, zlata, kože I krzna… I naravno za one koji vole zabavu i noćni provod, Paralia predstavlja pravi užitak.

Na ulicama možete čuti srpski jezik, kao da ste kod kuće, a svaki trgovac sa uličnih tezgi će vam nuditi da kupite garderobu, parfeme, krzno, nakit, sve i svašta po povoljnim cenama. Većina meštana Paralije priča srpski. Neko više, neko manje, ali čak i Afrikanci, koji tu rade, znaju srpski.

Za detaljnije informacije pratite sledeće linkove agencija čiji smo subagenti ili se obratite lično u agenciji „NEPTUN TOURS“.

Polasci iz Valjeva:

CLOCK TRAVEL

HELLENA TRAVEL

BARCINO TOURS

VIP TOURS

DUGA TRAVEL

HOLIDAY

HALO TOURS

 

Polasci iz Beograda:

ARGUS 

LUI TRAVEL

BANBUS

FENIKS TOURS

HEDONIC TRAVEL

SOLE AZUR 

ATLANTIC

MONTESOL 

MONIX

SABRA 

OKTOPOD 

AQUA TRAVEL

EUROTURS 

OMNI TURS 

PLANA TOURS 

AL TOURS