SITONIJA leto 2020

Srce Halkidikija. Sitonija,najbolji način da otkrijete i uživate sva bogatstva Grčke obale, netaknutu prirodu, kristalno čisto more boje tirkiza, pronađete nebrojene prelepe peščane plaže, bujne borove šume, a sve u samom srcu Halkidikija, najsunčanije oblasti severne Grčke. Sitoniju ćete sigurno osetiti čim na nju dođete, ali ukoliko želite da je doživite u potpunosti potrebno je da je dobro upoznate.

Sitonija zapravo predstavlja drugi ,,prst’’ Halkidikija i nalazi se između poluostrva Atos i Kasandra. Sitoniju krase netaknuta priroda, planine, duge divlje peščane plaže i tirkizna boja mora. Ovde se nalazi jedna od najlepših plaža Halkidikija, Orandž bič, koja poseduje prelepu boju mora i stenovitu obalu, sa isklesanim kamenjem. Najveći turistički grad ovog dela Halkidikija je Neos Marmaras. Ovde se nalazi mnoga mesta za provod i uživanje, taverne, barovi, restorani i diskoteke. Posetioci ovog grada mogu da uživaju u kristalno čistom moru, velikim peščanim plažama, borovim šumama i maslinjacima.

U ponudi su aranžmani turističkih agencija čiji smo subagenti, a koje možete detaljnije pogledati na sledećim linkovima:

POLASCI IZ VALJEVA:

BARCINO TOURS

HELLENA TRAVEL

AMOS TRAVEL – vila BLUE SEA

AMOS TRAVEL – vila KORALI

 

POLASCI IZ BEOGRADA:

ASTRA TRAVEL

ARGUS

SABRA

VIVA TRAVEL

SOLE AZUR

OMNITURS

DUNAV TURS

OKTOPOD

ELNOS TOURS

ATLANTIC TRAVEL

MONTESOL

TIM TRAVEL

Za sve detaljnije informacije stojimo vam na raspolaganju u agenciji „NEPTUN TOURS“.