TURSKA leto 2021

Turska, zemlja koja će vas zavesti mistikom Orijenta i jakim kontrastima. Raskošna arhitektura i bogatstvo prirode u čijoj se harmoniji neprestano prepliću staro i novo osvojiće vas na prvom koraku. Jedna od najposećenijih letnjih destinacija danas, Turska izlazi na četiri mora – Crno, Mramorno, Sredozemno i Egejsko. Na turskoj obali dugoj oko 8300 km prepliću se peščane plaže sa zeleđem borovih šuma i mali mediteranski gradovi koji su centri kulture i zabave. U najpoznatijim turskim letovalištima nalazi se najveći izbor luksuznih hotela i hotelskih kompleksa. Sa svojim adutima ovi hoteli su nezaobilazan izbor za savršen porodični odmor.

Jugozapadna obala Turske je poznata i pod imenom Tirkizna obala ili Turska rivijera. Kombinacija mediteranske klime, toplog i kristalno čistog mora, raznovrsnih i mnogobrojnih plaža, planinskih venaca u pozadini, arheoloških nalazišta i neponovljive prirode, Tirkiznu obalu čini savršenom destinacijom za letovanje.

Najpopularnija letovališta Tirkizne obale se nalaze ovde – Antalija, Alanja, Kemer, Bodrum, Kušadasi, Side, Marmaris, Patara itd…

Što se tiče plaža, Alanja predstavlja pravi raj za turiste i hedoniste celog sveta, i to čitavom svojom dužinom od 15km obale. Najpoznatija plaža nalazi se na zapadnoj obali i naziva Cleopatra beach, dok su na istočnoj strani Keykubat beach, Portakal beach (ili Oba beach), Mahmutlar ili Kargicak beach.

Za detaljnije informacije pratite sledeće linkove agencija čiji smo subagenti ili se obratite lično u agenciji „NEPTUN TOURS“

Polazak iz Valjeva:

BARCINO TOURS – EGEJSKA REGIJA

 

Avio i bus prevoz:

ARGUS TOURS

TURIST TRADE

EUROTURS

PLANA TOURS

BIG BLUE

1A TRAVEL

FILIP TRAVEL

KONTIKI 

PONTE

FIBULA

BARCINO TOURS – ANTALIJSKA REGIJA

VIVA TRAVEL

Uz ove programe važe opšti uslovi organizatora putovanja.