PARALIA leto 2023

PARALIA – Sa idealnom lokacijom u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora predstavlja jedno od omiljenih letovališta naših turista. Udaljenost oko 680km od Beograda, 7 km od mesta Katerini, blizina Soluna i drugih kulturno istorijskih znamenitosti, još jedan je faktor koji ovu destinaciju čini tako privlačnom. Peščana plaža koja se pruža duž celog mesta pruža mogućnost za uživanje u toplom Egejskom moru ili za bavljenje mnogim sportovima na vodi. Za ljubitelje kupovine tu je mnoštvo prodavnica suvenira, zlata, kože I krzna… I naravno za one koji vole zabavu i noćni provod, Paralia predstavlja pravi užitak.

Na ulicama možete čuti srpski jezik, kao da ste kod kuće, a svaki trgovac sa uličnih tezgi će vam nuditi da kupite garderobu, parfeme, krzno, nakit, sve i svašta po povoljnim cenama. Većina meštana Paralije priča srpski. Neko više, neko manje, ali čak i Afrikanci, koji tu rade, znaju srpski.

Za detaljnije informacije pratite sledeće linkove agencija čiji smo subagenti ili se obratite lično u agenciji „NEPTUN TOURS“.

Polasci iz Valjeva:

CLOCK TRAVEL

BARCINO TOURS

AMOS TRAVEL – vila IVET

AMOS TRAVEL – vila KIRIAKI

AMOS TRAVEL – vila TEO

AMOS TRAVEL – vila TEO NEW

AMOS TRAVEL – vila ATLANTIS INN

DUGA TRAVEL

HELLENA TRAVEL

HEDONIC TRAVEL

HOLIDAY

 

Polasci iz Beograda:

ARGUS 

ATLANTIC

LUI TRAVEL

FENIKS TOURS

SABRA 

OKTOPOD 

AQUA TRAVEL

EUROTURS 

OMNI TURS 

PLANA TOURS 

Uz ove programe važe opšti uslovi organizatora putovanja.